Skip to main content

Turske Serije - Can Yaman: Serija Životna Dužnost

October 07, 2019 at 10:53 AM admin


 


Turska Serija Zivotna Duznost:  Can Yaman je svoju popularnost stekao igrajući uglavnom u komedijama, svojom glumom i izgledom. Glumac je izjavio da ranije nije želeo da igra u “MUŠKIM” serijama koje svakako imaju solidnu gledanost u Turskoj ali ne kao komedije i melodrame, pa će i dalje ostati u istom žanru.

 

Can će nekoliko dana u Oktobru provesti sa svojim fanovima u Italiji i Španiji. Ubrzo nakon toga 16.10.2019 putuje u Kan gde će prisustvovati zabavi koju distributor Global Agency organizuje u njegovo ime. U Kanu će takodje prisustvovati i promociji nove serije “Životna Dužnost”produkcije Gold Yapim, U kojoj Yaman igra jednu od glavnih uloga. Radnja serije još uvek nije poznata a snimanje počinje u februaru 2020-te. kad Can završi služenje vojnog roka. Jos uvek se ne zna ko će mu biti partnerka u pomenutoj seriji.

 

TV kanal ne može objaviti broj epizoda, jer kao i uvek, sve zavisi od rejtinga-gledanosti.


By: Movtex Team

POSTANITE PREMIUM CLAN I GLEDAJTE POPULARNE SERIJE U HD KVALITETU, BEZ VIRUSA, SPAMA I DRUGIH OBLIKA REKLAMA KOJE SVAKODNEVNO UGROZAVAJU VASE LICNE PODATKE I VAS UREDJAJ! Za registraciju i informacije pisite na: admin@movtex.com