Skip to main content

Turske Serije - Kivanc Tatlitug | Zatvor ili Holywood?

October 07, 2019 at 09:09 AM adminKıvanç Tatlıtuğ osudjen na 10 godina zatvora zbog takse?!

 
Jedan od najuspešnijih-popularnijih glumaca Turske Kıvanç Tatlıtuğ, je trenutno u prilično nezgodnoj situaciji zbog njegovog računovodje. Računovodja koji je radio za Kivanca, nije plaćao takse na glumčeve prihode, novac je jednostavno zadržavao za sebe. Kivanc mora da isplati sumu od 900.000 Turskih Lira a uz to, obzirom da se izbegavanje plaćanja takse smatra kriminalom, može biti osudjen na 6-10 godina zatvora! Računovodja je istu stvar uradio i sa poznatom Turskom voditeljkom Caglom Sikel, i krišom napustio Tursku.

Veliki broj Kivancovih fanova je protestovao, usmeravajući krivicu na Kivancovog računovodju. Sud je odložen do Februara 2020-te. Predpostavlja se da ce sud uzeti u obzir sve činjenice, i da ce glumac biti oslobodjen optužbe.

Advokat će informisati Kivanca o daljoj sudskoj proceduri, jer će glumac narednih 6 meseci provesti u Americi. Kivanc planira da usavrši engleski jezik, da uzima časove glume i jos više napreduje u karijeri.

By: Movtex team

POSTANITE PREMIUM CLAN I GLEDAJTE POPULARNE SERIJE U HD KVALITETU, BEZ VIRUSA, SPAMA I DRUGIH OBLIKA REKLAMA KOJE SVAKODNEVNO UGROZAVAJU VASE LICNE PODATKE I VAS UREDJAJ! Za registraciju i informacije pisite na: admin@movtex.com