Skip to main content

Turske Serije - Male tajne epizoda 52

May 19, 2020 at 11:50 AM adminStartuj Epizodu


Četin shvati da je Berin vidjela kako se on ljubi s Ajšegul te joj ponudi novac za šutnju.

Ajšegul ne zna ništa o tome te s Demirom radi na lokalu koji će otvoriti s Demirom te zatraži pomoć od Biridžik.

Upravo zahvaljujući tome Biridžik od Demira dobije ponudu za posao. Neslišah se uopće ne sviđa ideja da će Omer i Biridžik sad odjednom raditi zajedno. I Su se naživcira što će Demir i Ajšegul raditi zajedno. Nakon Suine reakcije, Demir kaže da Ajšegul da odustaje od ideje da rade zajedno, a Ajšegul pak misli da je Četin razlog za to.

Kada pak sazna da Četin nema pojma o tome, opet krene do Demira.

Ali, koji misli da su Arzu i Sajgin zajedno, kreće s istraživanjem kako bi saznao kakvu lošu informaciju o Sajginu te mu na kraju pronađe dugo skrivanu tajnu.

Ajšegul pak s druge strane sazna tajnu da su Demir i Su zajedno te kaže Su da opet nagovori Demira da zajedno rade ili će sve što zna reći Fikrije.

Su je jako iznervirana ovom situacijom te traži način da naškod Ajšegul i radi plan koji nikome ne bi pao na pamet. Ajšegul nije ni svjesna u kakvoj se opasnosti nalazi.

POSTANITE PREMIUM CLAN I GLEDAJTE POPULARNE SERIJE U HD KVALITETU, BEZ VIRUSA, SPAMA I DRUGIH OBLIKA REKLAMA KOJE SVAKODNEVNO UGROZAVAJU VASE LICNE PODATKE I VAS UREDJAJ! Testirajte našu Smart TV Aplikaciju. Za registraciju i informacije pisite na: admin@movtex.com