Skip to main content

Serije - Turska serija Crna Ruza | Karagul

July 07, 2023 at 04:07 PM adminRadnja serije odvija se u mestu Halfeti, kraj Šanlijurfe, i prati priču o dva zavađena brata, te ženi koja nakon otkrivanja surove istine mora da nastavi sa životom.

Najstariji sin u porodici Kendal uvek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja da postane jedini naslednik i vođa porodice. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu vladavinu. Jedini sin kojeg ima je invalid. Ima dve žene, ali ne i sinove koji bi ga nasledili.

Njegov brat Murat ima četvoro dece. Muratov prvorođeni sin živi sa njegovim starijim bratom i ženom sa kojom je sklopio verski brak. Oni odgajaju njegovog sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gde vodi drugačiji život. Ima dve kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za tajni život svog supruga i misli da je njen prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobija vest da je njen muž nestao u reci Eufrat, u Šanlijurfi. Tada se celi njen život menja i prinuđena je da se sama suoči sa istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, deteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubice svog muža, njegovog brata Kendala i svojih kćeri koje su besne. Murat je izgubio sve što su posedovali, založio je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez pomoći i novca, u surovom svetu laži.

Tags :